Ablak, ablakcsere? Mi a garancia, hogy elégedett lesz?

Kisebb rezsi, biztonság, kényelem és az ígért minőség? Vajon mi a garancia arra, hogy az kiválasztott ablak valóban beváltja a hozzá fűzött reményeket?

Ha megkérdezi a nyílászáró kereskedőket, mit javasolnak, hogyan válasszon jó ablakokat, az esetek többségében egy sor szakmai információval lehet gazdagabb. Megismerkedhet a légkamrák számának titkaival és a szigetelt ablaküvegek jellemzőivel.

De ha azt kérdezi, mi a garanciája annak, hogy az adott ablak vajon tényleg megfelel-e saját céljainak, valószínűleg tágranyílt szemekkel és értetlenséggel találja magát szembe…

Ne hagyja magát eltéríteni, jusson eszébe mit is kíván vásárolni!

Ne felejtse el! Amikor az ablak jellemzői után érdeklődik és ömlik Önre a tengernyi információ, jusson eszébe, hogy tulajdonképpen mit is szeretne vásárolni!

Talán már vásárolt autót korábban… Vajon amikor szétnézett a piacon a különböző márkák előnyeit fontolgatva, vajon mi után is érdeklődött? Talán jó gumikat szeretett volna venni, szélvédővel, és kasznival? Talán a motor ütemszáma is érdekelte volna? Szerintem nem…

Amikor autót választott, valószínűleg kényelmes eszközt szeretett volna venni, amivel gazdaságosan lehet utazni, aminek esztétikája közel áll az Ön szívéhez, aminek örül majd az egész család… Az ablakokkal ugyanez a helyzet.

Jusson eszébe, hogy Ön nem légkamrákat vásárol, hőszigetelt üvegekkel, hanem ablakot, aminek feladata, hogy szigeteljen, esztétikus legyen, tartós, és szép. Ehhez persze hozzájárulnak a jellemzők, de felesleges volna Önnek megtanulni az összefüggéseiket. Egyrészt azok sokkal bonyolultabbak mint gondolná, másrészt teljesen másként érdemes hozzáállni.

Mint ahogyan az autóknál megszoktuk, az ablak esetében is vannak olyan gyártók, amelyek kimagaslóan jó minőségű ablakokat készítenek. Mi, kereskedők pedig jól ismerjük a gyártókat és termékeiket. Már évek óta napi kapcsolatban vagyuk velük. Az évek alatt már kiválogattuk, milyen igényekre milyen gyártók termékeit ajánlhatjuk.

Nincs más dolga, csak eljönni hozzánk és elmondani igényeit.

Egy jó nyílászáró kereskedő megmutatja Önnek, milyen márkák, ablakok között érdemes válogatnia. Az ablak minőségét ugyanis nem az egyes jellemzők határozzák meg, hanem a jellemzők összessége.

Egy gyenge terméknek éppen lehet pár kiváló jellemzője, ha a többi lerontja a gyártmány színvonalát. Egy jó terméknél pedig bizonyára ki lehet emelni egy-egy jellemzőt, amit talán egyik-másik termék überelhet, de a tulajdonságok összhatása mégis a csúcsra emeli az adott ablak minőségét.

Amikor tehát ablak vásárláson töri a fejét, ne dőljön be az egyes kiváló jellemzők dícséretének! Mint ahogyan az autók esetében sem mindegy, melyik márkát részesíti előnyben, úgy az ablakok minőségét is alapvetően határozza meg a gyártó kiléte… Egy névtelen ablak sohasem lesz olyan jó, mint egy bizonyított gyártó kiváló terméke.

Amikor tehát ablakot választ, válasszon gyártót, márkát. Mi már kiválasztottuk Önnek a legjobbakat, a legmegbízhatóbbakat, Önnek csak ezek közül kell választani. Ha megengedi, hogy bemutassuk őket, közben mi is vizsgázunk Önnél. Emberségből, szakértelemből, kiszolgálásból.

Ha mindez megnyeri az Ön bizalmát, két legyet üthet egyszerre. Találhat egy kiváló ablak márkát, terméket és egy remek szakértőt, akiben megbízhat. Ez a mi garanciánk Önnek arra, hogy a kiválasztott ablak igenis nagyszerűen szolgálja majd igényeit. Ha a légkamrák számolása helyett ebben az irányban indul el, később nem érheti meglepetés.