Ez egy mintaoldal, egy WordPress-alapú honlap egy oldalának létrehozásához. Az oldal különbözik a bejegyzéstől, mert az oldal állandóan látszik a honlap menüjében, a navigáció során (a legtöbb sablonban). Az emberek többsége használja a Névjegy oldalt, amely arra szolgál, hogy a lehetséges látogatói számára elmondjanak magukról, vállalkozásukról, a honlapról néhány jellemző mondatot. Egyik lehetséges megoldás erre pl.:

Helló Emberek!Ezt a fordítást a WordPress Magyarország Fordítói csapata végezte. Sok száz munkaórát fektettünk abba, hogy ezt a remek tartalomkezelő rendszert anyanyelvünkön, magyarul használhassa mindenki.

…. vagy egy másik példa:

A WordPress Magyarország tulajdonképpen a kezdetektől létezik anélkül, hogy kihirdette volna létét. A WordPress Magyarország egy Közösség! – a nyílt forráskódú, zseniális WordPress tartalomkezelő rendszer alkalmazására, megismerésére, tanulására szövetkeztünk.

Új WordPress-felhasználóként a Vezérlőpultba lépve ez az oldal törölhető, módosítható, és új oldalak hozhatóak létre saját tartalommal. Jó szórakozást kíván a WordPress Nemzeközi Közössége!

Ajtószépségverseny

Ajtószépségverseny

Önnek is az a célja, hogy otthona kényelmes, nyugodt és biztonságos legyen, ezzel kielégítve igényét, hogy Ön és családja jól érezze magát benne? Derítse ki hogyan!

beltéri ajtó

Beltéri ajtó pántok és zsanér nélkül

Úgy gondolod, hogy csúnya a beltéri ajtók pántolása, ami miatt elveszi esztétikáját? Itt megtudhatod, hogy erre mi a megoldás és olyan ajtót választhatsz, ami kielégíti az igényedet!
több vevő

Viszonteladóknak: akár 23%-kal több vevő?

Mi lehet az a weboldalán, amitől áramolni fognak Önhöz az emberek? Olvasson el cikkünkben néhány érdekességet és tanácsot és terelje vállalkozásához a vevőket, hogy 23%-kal több forgalma legyen.