• Színes műanyag ablakok

  Az általunk ajánlott színes műanyag ablakok kedvező áruk és alacsony karbantartási igényük mellett, jó hőszigetelésükkel biztosítják, hogy hosszútávon megtérülő fűtésszámlákkal számolhass.

 • Színes műanyag ablak 20 színben, alapáron

  A színes, fóliázott műanyag ablakok Európában egyedülálló módon 20 színben rendelhetők alapáron, előnyük, hogy ugyanezen színekben tökéletes azonossággal lehetséges garázskaput és redőnyt is rendelni hozzájuk.

 • 5 év garancia

  A műanyag ablakokra vállalt 5 év jótállás biztosít arról, hogy otthonod kényelmét szolgálva, hosszútávon problémamentesen használd őket.

Fóliázott, színes, prémium műanyag ablak rendszerek

Fóliázott, színes, prémium műanyag ablak rendszereink típustól függően dupla vagy tripla tömítésekkel és több légkamrás profilrendszerekkel rendelhetők, melyek a hő és hangszigetelési értékek fokozásával teszik otthonod gazdaságossá, és kényelmesebbé. Műanyag erkélyajtó rendszereink között a hagyományos nyitható változaton kívül, igény esetén rendelhető toló-bukó és emelőtoló változat is, hogy minél nagyobb keresztmetszeten keresztül tudj kapcsolatba lépni a természettel.

Ne felejtsük megemlíteni a hatalmas alapáras színválasztékot, melyek választása esetén, minden színhez tökéletes azonossággal rendelhető garázskapu és redőny is. A nyílászárók színe kívül és belül lehetnek eltérőek, hogy elképzeléseidnek megvalósításában csak fantáziád szabjon határt. Prémium műanyag ablak rendszereink nagyszerű variálhatóságot nyújtanak, elvárásodon felül járulnak hozzá lakberendezésedhez.

20% kedvezménnyel!

Honlapunk látogatói számára ajánljuk ezt a remek kedvezményt.

Csak kérned kell itt a honlapon! Kattints erre a gombra és kérd el most!

 • 5 év garancia!

  Beépítéssel együtt töténő megrendelés esetén, 1 év ingyenes szervizszolgáltatással

 • 20 szín alapáron

  Európában egyedülálló módon tökéletes színazonossággal rendelhető hozzá redőny és garázskapu. Prémium  műanyag ablak rendszerek 20 féle színben, alapáron.

színes műanyag ablak, fóliázott műanyag ablak

20% kedvezménnyel!

Honlapunk látogatói számára ajánljuk ezt a remek kedvezményt.

Csak kérned kell itt a honlapon! Kattints erre a gombra és kérd el most!

Ablak típusok

FEN 76

A meleg otthonért, kategóriájában csúcs hőszigeteléssel

Egyszerű klasszikus formák, a FEN76 5R változat esetén szárnyakon ívelt kialakítással is választható. Ez a fóliázott, színes, prémium műanyag ablak magas igényeknek megfelelő esztétikával és műszaki tartalommal párosul, ráadásul korrekt áron elérhető.

Széles 76 mm-es 5 kamrás profillal, nagyon alacsony hőszigetelési értéket eredményez, így kiváló energiahatékonysággal párosul.

A választható egyenes és íves kialakítás és a sokrétű színválasztási lehetőség miatt, tökéletesen alkalmazkodik elképzeléseihez.

FEN 85

A passzív ablakok modern rendszere

A FEN85 ablakok 85mm széles profillal, háromrétegű üvegezéssel, hőhídmentes távtartókkal készülnek. Az üvegrétegek között különlegesen szigetelt távtartókkal szerelt az üvegezés, úgynevezett meleg-peremes kialakítása miatt , fokozottan javult az ablak hőszigetelése.

A profil szélességének megnövelésével együtt, növeltük a légkamrák számát is, így ez az ablak 6 légkamrás profilkialakítása, valamint harmadik gumitömítése tovább növeli a hőszigetelések mértékét. Mindezekkel együtt biztosítottuk, hogy ez a színes, prémium műanyag ablak rendszer megfelel a passzív házak szigorú követelményeinek.

És itt is nagy figyelmet fordítottunk az ablakok egyedi megjelenésére, így ez a rendszer is hatalmas színválasztékban érhető el.

FEN 92

Prémium osztályú színes műanyag ablak rendszerek

Ez az ablaktípus tökéletesen megfelel a passzívházak követelményeinek. (Uw=0.80 W/(m2K))

Annak ellenére hogy akár 60 mm széles üvegezéssel is szerelhető, ez az prémium műanyag ablak gyönyörű, elegáns megjelenést biztosít otthonának. Az időjárással szemben való nagy ellenállása miatt ez az ablak mindig frissnek, újnak látszik.

A profil 6 légkamrás kialakítás, 92 mm-es beépítési mélysége és tökéletes 3. ütközőtömítése miatt, ez a rendszer a legmagasabb hőszigetelési elvárásoknak is megfelel. A széles profilkialakítás miatt alkalmazható akár 60 mm-es üvegezések meleg-peremes kialakítása a prémium termékek közé emeli a típust.

A színek hatalmas választéka és variálhatóság lehetővé teszi, hogy otthonát egyedi ízlése szerint valósítsa meg.

20% kedvezménnyel!

Honlapunk látogatói számára ajánljuk ezt a remek kedvezményt.

Csak kérned kell itt a honlapon! Kattints erre a gombra és kérd el most!

Színes műanyag ablak extra méretben

A nagy méretű üvegezés az erkélyajtóknál, mely tökéletes kilátást biztosít az egész kertre, minden családi ház tulajdonos álma. A padlótól a mennyezetig nyúló üvegezett felület által nyújtotta többlet természetes fény tágassá, modernné varázsolja a belső tereket.

A nagyobb egybe üvegezett felületek elérésére, legjobb megoldást a toló-bukó rendszerű PSK rendszer és a emelő-toló HST rendszerek kínálják.

VENTE RGZ

HST rendszer

Ez a rendszer akár 6m szélességben is megvalósítható, a műanyag ablak felülete pedig elérheti a 14 négyzetmétert, mindamellett, hogy közel 3 m széles szabad átjárást biztosítanak. Az ajtó működési elve az hogy az akár három méter széles szárnyat a fix részel párhuzamosan, azt mögé tolhatjuk. Az emelő-toló rendszernek köszönhetően az ajtót erőfeszítés nélkül mozgathatja, mert a mozgó szárny görgőkre emelkedik fel használat közben, amelyek így könnyű kezelhetőséget biztosítanak. A mozgó rész bármely pozícióban fixen megállítható és rögzíthető.

A mozgó rész akár motorizálható is, így távirányítóval is kényelmesen kezelheti a nyitást és zárást. Az ajtó különleges előnye, hogy a küszöb csupán 3 mm -rel emelkedik ki az aljzatból, ezért akadálymentes közlekedést biztosít.

Psk rendszer

A PSK rendszer 3m szélességben készülhet, és az üvegfelületek elérhetik akár a 8 négyzetmétert.

Nyitáskor meg kell húzni az ablakot befelé hogy kissé eltávolodjon o tokszerkezetből, majd ezután csúsztathatjuk végig a sínen, ami a tok alsó részén található. Ez a megoldás biztosítja a sima és halk üzemelést a használat során. A hagyományos ablakokhoz hasonlóan ezt a szerkezet bukó állásban is lehet használni, így megkönnyítve a szellőztetés. A nagy méretek és a súly ellenére az ablak könnyen üzemeltethető akár egy gyerek számára is..

Az ajtó akár automatizálható is a kényelemes használat érdekében. A küszöbmagasság nem lépi túl a 7 cm-t.

20% kedvezménnyel!

Honlapunk látogatói számára ajánljuk ezt a remek kedvezményt.

Csak kérned kell itt a honlapon! Kattints erre a gombra és kérd el most!

Biztonság alapértelmezett

A színes műanyag ablak rendszer erős szerkezete megerősíthető betörésbiztos üvegezéssel, ami fontos tényező a otthonod biztonságának érdekében.

A biztonsági rendszere eltér a szokásos kiviteltől, mert:

 • Felfeszítés gátló záróelemekkel van ellátva
 • a kilincscsavarok fúrásálló lemezházban vannak elhelyezve
 • speciális kilincsek, kulccsal zárhatók

A jellemzőktől függően az ablakok WKI vagy RCI N osztályú, két, három vagy négyszeres betörésvédelmet nyújtanak az illetéktelen kinyitással szemben.

1. Gombafejes, betörésvédő csavarok

b3

Az ablak vasalatok különleges tervezésű 8 oldalú nyomó görgőkkel szerelt zárószemek kaptak. A A zárószemekkel tökéletes zárást biztosító zárfogadó elemek, lehetetlené teszik zárt ablaknál az ablakszárny leemelését a tokról.

A vasalatok választhatók magasabb biztonságot nyújtó, úgynevezett biztonsági vasalattal is.

2. Ablaknyitás érzékelők

b4

Az ablaknyitás érzékelők a vaslatrendszerbe telepítve, lehetővé teszik, hogy riasztóberendezések közvetlenül érzékeljék, ha az ablak nyitva van. Ez a rendszer hatékony és diszkrét védelmet nyújt a hívatlan vendégekkel szemben. A legmodernebb érintkezők be vannak építve a többpontos zárórendszerbe, és már a kilincs mozdítására is nyitás jeleznek. Nagy előnye, hogy a riasztók telepítésénél nem kell további külső érzékelőket felszerelni az ablakra.

Más felhasználásuk is lehetséges például “okos” otthonokban. Kikapcsolhatjuk vele a fűtő vagy klíma berendezéseket az ablaknyitással egy időben…

3. Kulcsos kilincs, gyerekzár

b6

Speciális kilincsek felszerelésével elérhető. hogy az ablak csak egy kulccsal vagy egy speciális mozdulat segítségével legyen csak nyitható, így akadályozva meg hogy a gyerekek véletlenül kinyissák őket.

A kilincsbe szerelt kulcs és zár teszi tökéletessé a védelmet, a gyermekbalesetek elkerüléséhez.

4. Biztonsági kilincs

b5

Ennek a kilincsnek az alkalmazásával, egy halk kattanással áll be a vasalat egy biztonságos állapotba. Működésének lényege, hogy a vasalat mozgatásával a kilincs nem fordul el, így téve lehetetlené a kívülről történő felfeszítés után az ablak kinyitását.

Műszaki ajtók - ÁRLISTA!
A sárga gombra kattintva az árlista
külön oldalon nyílik meg!
Kattintson a gombra!
Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztató tartalmát
Hozzájárulok, hogy az Open Doors leveletküldjön számomra
Modern tűzgátló ajtók...
a régi unalmas tipusok helyett
Unod már az engedélyeztetés buktatóit, a problémákat, az utólagos festést, a magas árakat? Inkább válassz esztétikus ajtókat, szakmai javaslatokkal, kivitelezéssel,

ENGEDÉLYEKKEL, MINŐSÍTÉSEKKEL! Ezt biztosan átveszi a tűzoltó!
Kérd árlistánkat, javaslatainkat!
ENGEDÉLYEKKEL ÉS MINŐSÍTÉSEKKEL
Építkezőknek!
Vásárolj egy helyen 25-40% kedvezménnyel,
akár milliós megtakarítással!
Iratkozz fel a kedvezményért!
*Elfogadom az adatvédelmi elveket
*Hozzájárulok hírlevél, edm küldéséhez
Kizárólag honlapunk látogatói számára elérhető ajánlat.
Építkezőknek!
Vásárolj egy helyen 25-40% kedvezménnyel,
akár milliós megtakarítással!
Iratkozz fel a kedvezményért!
*Elfogadom az adatvédelmi elveket
*Hozzájárulok hírlevél, edm küldéséhez
Kizárólag honlapunk látogatói számára elérhető ajánlat.
Verte Home beltéri ajtók
45% kedvezménnyel,
2020 szeptember 30-ig
Iratkozz fel a kedvezményért!
*Elfogadom az adatvédelmi elveket
*Hozzájárulok hírlevél, edm küldéséhez
Kizárólag honlapunk látogatói számára ajánljuk!
Beltéri ajtó 38% kedvezménnyel
akár többszázezres
megtakarítással!
Iratkozz fel a kedvezményért!
*Elfogadom az adatvédelmi elveket
*Hozzájárulok hírlevél, edm küldéséhez
Kizárólag honlapunk látogatói számára ajánljuk!
Beltéri ajtó ÁRLISTA!
Töltsd le most!
Kérd el, azonnal olvashatod!
*Elfogadom az adatvédelmi elveket
*Hozzájárulok hírlevél, edm küldéséhez
Az adatvédelmi nyilatkozat itt elérhető.
Kizárólag honlapunk látogatói számára!
Műanyag ablak
25% kedvezménnyel
Iratkozz fel a kedvezményért!
*Elfogadom az adatvédelmi elveket
*Hozzájárulok hírlevél, edm küldéséhez
Kizárólag honlapunk látogatói számára ajánljuk!
Alu bejárati ajtó
25% kedvezménnyel
Iratkozz fel a kedvezményért!
*Elfogadom az adatvédelmi elveket
*Hozzájárulok hírlevél, edm küldéséhez
Kizárólag honlapunk látogatói számára ajánljuk!
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzdHlsZT0id2lkdGg6MTAwJTtoZWlnaHQ6MTAwJTsiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly9vcGVuLWRvb3JzLmh1L3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy9zb3N0b28tNzIwLm1wNCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

A weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Ehhez kérjük hozzájárulását. további információk

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk cookie-t használunk honlapunkon. Ha továbbra is a beállítások változtatása nélkül marad a honlapon, azt feltételezzük, hogy Ön elégedett azzal, hogy minden cookie-t megkap a honlapon. Azonban, ha szeretné, bármikor meg tudja változtatni a cookie beállításokat. Felhívjuk figyelmét, ha megváltoztatja a cookie beállításokat, a továbbiakban nem tudjuk garantálni weboldalunk megfelelő működését. A honlap néhány funkciója elveszhet, míg Ön néhány weboldalt többé már nem fog látni. Még többet megtudhat adatkezeléssel foglalkozó aloldalunkon.

Bezár